Xilo1934 ekibini ağırladık.
HABERLER/YENİLİKLER / TRAINING WORKSHOP / Xilo1934 ekibini ağırladık.

Gültaş Gallery Fulya'da düzenlenen Workshop serilerinin son konuğu, Xilo1934 oldu.

Xilo1934 marka temsilcisi Ayten Şahin, her "yere" ustalıkla dokunan Xilo1934'ün özelliklerini bizlerle paylaştı. Xilo1934, tamamen ekolojik ve doğa dostu bir marka. Slovenya ve Hırvatistan'daki özel bir ormanda, kullanılan her ağaç için iki yeni ağaç büyütülüyor. Ahşabın mekana uygulanması, cilası, yapıştırılması gibi tüm işlemlerde formaldehit katkılı herhangi bir madde ve insan sağlığına zararlı olabilecek zehirli vinly sentetikleri de kullanılmıyor.

Indoor, outdoor ve dış cephe uygulamalarında sunduğu renk ve doku alternatiflerinin yanı sıra, Xilo1934'ün dünyaca ünlü tasarımcılarının desenleri de ahşaba incelikle işleniyor. Sadece Xilo1934'e özgü bir teknolojinin kullanıldığı işleme aşamasında, aynı deri altına nüfuz eden dövme gibi, her bir parke uzun süren işlemlerden geçirilerek desenlerine kavuşuyor. İkonik tasarımlardan, Osmanlı kültüründen ilham alan desenlere, modern ve klasik evlere son dokunuşu ustalıkla gerçekleştiren geometrik şekillerden, farklı renklerin karışımı ile yapılan özgün tasarımlara kadar sınırsız bir dünyada gerçekleşen Xilo1934 tasarım yolculuğunda, marka temsilcimiz Ayten Şahin, çok yakında kişiye özel desenlerin de tasarlanabileceğinin müjdesini verdi.

Türkiye temsilcisi olduğumuz Xilo1934 ile çözüm ortaklarımıza sınırsız olasılıklarla ilham veriyoruz. Modern, minimalist, etnik, klasik, country, urban, bohem.. hikayesi olan her yerde, Xilo1934 kalitesini öneriyor, standartların çok üzerinde bir parke deneyimi sunuyoruz.

Bülten Kaydı Yeni ürün ve haberler için kaydolun!
Ekle
Çıkar