HAKKIMIZDA
HAKKIMIZDA

Gültaş Gallery,Victorian dönemi banyo kültürünün özgün ve seçkin karakteristik özelliklerini günümüz modasına uyarlayarak güncelleme fikrinden doğmuştur.
Gültaş Gallery, banyo ve Spa dünyasındaki en yeni kaliteli ve marka ürünleri ülkenin elit ve ünlü tabakasına sunan ilk firma olmaktan gurur duyar.
 
Gültaş firması ilk olarak 1983 yılında en ünlü markaları seçkin müşteri kitlesine  zengin ürün yelpazesiyle sunmaya başladı.
Geçen yıllar Gültaş`ı banyo malzemeleri yan ürünleri; banyo yer döşemesi, mobilyası ve aksesuarları  konusunda da uzmanlaştırmış ve lider firma pozisyonuna taşımıştır.

Hedefimiz sektörde lider kalmaktı ve bunu da her zaman güncel olmayı başaran ve modası hiçbir zaman geçmeyen ürün çeşitliliğimize borçluyuz.

Klasik veya modern tüm ürünlerimiz ile, Gültaş Gallery olarak  satış sonrasında da tüm seçkin müşterilerimize  çok titiz benzersiz ``kişiye özel müşteri hizmetleri``servisiyle hizmet sunmayı ilke edindik.
 
Gültaş Gallery, Avrupa kültürünün karakteristik  özellikleriyle bezenmiş,benzersiz ürün kalitesindeki banyo ve Spa ürünleri ile Türkiye`nin önde gelen mimarları tarafınca da Türkiye`nin vazgeçilmez firması olarak benimsenmiştir.
Sektörde lider olmak, omuzlarımıza işimizde başarılı olma zorunluluğu dışında, sektörümüzde çıkan en son yenilikleri takip etme ve siz seçkin müşterilerimize en iyi şekilde hizmet verme sorumluluğunu da yüklemektedir.
 
Bu özellikleriyle Gültaş Gallery firması Spa ve banyo malzemeleri sektöründe lider firma konumundadır.
 
Gültaş Gallery, gururla sunar.....

 

Bülten Kaydı Yeni ürün ve haberler için kaydolun!
Ekle
Çıkar